Esmaspäev, 13. mai 2024

Tänased sünnipäevalapsed on: HELLE-MAI MÖLDER, KRISTI SISASK, TÕNU TAAVET, VERONIKA SIREL, KRISTJAN LUHAMETS, ENELI KAJAK, JANIKA KÕIVSAAR, EGLE MÄE, VAHUR ROONI, RAHEL HALMAN, KÄTLIN ENDI, ANDRES TAMBEK, TARMO KOIT, ANNI ARGO, ITA SELGIS, MERVI CEDERSTRÖM.

HELLE-MAIE MÖLDER
- Sünnipäeval õnnitlen sind sõnadega Johannese evangeeliumist 15:16 - "Mitte teie ei ole mind valinud, vaid mina olen teid valinud ja olen teid seadnud, et te läheksite ja kannaksite vilja ja et teie vili jääks ja Isa teile annaks, mida te iganes palute minu nimel". Jumalale sõnakuulelikkuse õnnistusi soovib Laine.

HELLE-MAIE MÖLDERILE ja KRISTI SISASKILE soovib tervist ja Jumala õnnistust igasse päeva Otepää Maarja kogudus.

Austatud TÕNU TAAVET, VERONIKA SIREL, KRISTJAN LUHAMETS ja ENELI KAJAK - sünnipäevatervituseks kõlagu pühakirja tõotus: „Issand mõtleb meile, Tema õnnistab“. Õnnitleme ning soovime Jumala õnnistust uue eluaasta teel! Tartu Pauluse kogudus ja õpetajad.

Armsad JANIKA KÕIVSAAR, EGLE MÄE, VAHUR ROONI ja endine koguduse õpetaja KRISTJAN LUHAMETS – teile soovib õnnistatud sünnipäeva, palju tervist ja Jumala hoidmist Kambja kogudus.

Vabatahtlik kaasautor KRISTJAN LUHAMETS – Õnnitleme sind järgneva mõttega Teedy Tüüri sulest: „Jumal on nagu tark arst: Ta üldiselt ei räägi, mida Ta meiega peab tegema, kuigi teab täpselt, mida teeb, ja kui me Teda ei takista, see ka õnnestub.“ Saagu kõik Jumala mõtted ja plaanid teoks su elus! Õnnistatud uut eluaastat soovib kogu tänumeelne Pereraadio pere.

RAHEL HALMAN, KÄTLIN ENDI ja ANDRES TAMBEK
- Jumal õnnistagu uut aastaringi ja kinkigu palju rõõmu ning südamerahu igal päeval. Olgu kinnituseks sõnad 91st Psalmist: “Sest Tema annab oma inglitele sinu pärast käsu sind hoida kõigil su teedel.” Õnnitleb Saku Toomase koguduse pere.

Armsad sünnipäevalapsed TARMO KOIT ja ANNI ARGO – Jumala arm ja heldus olgu teiega uue eluaasta igal päeval. Jeesus ütleb: „Võtke enda peale minu ike ja õppige minult, sest mina olen tasane ja südamelt alandlik ja te leiate hingamise oma hingedele, sest minu ike on hea ja minu koorem on kerge!” (Mt 11:29-20) Hällipäeval õnnitleb Tartu Salemi Baptistikoguduse pere.

ITA SELGIS - Rõõm Issandas on sinu tugevus! Taevaisa hoidmist, õnnistust ja tuntavat ligiolu algaval eluaastal soovib Tartu Püha Luuka kogudus.

Endine hommikutoimetaja MERVI CEDERSTRÖM!
Taas möödub tähis sinu elurajal,
kuid mitmes - ära seda loe.
Vaid mõtle - elada on vaja
ja ela nii, et südamel on soe!
Palju rõõmu, lootust ja parima ootust soovib sulle Pereraadio pere.
 
 
Teisipäev, 14. mai 2024

Tänased sünnipäevalapsed on: AURELIE PÄIKE, ILMAR TOPS, RAVE TAMM, TIINA VÕSU, TARMO UTNO, GERLI KOUADIO, LIIVI MURUMETS, MARKO OTTAS ja LIIBET KIRSS.

Teile, AURELIE PÄIKE, ILMAR TOPS ja RAVE TAMM, on sünnipäevaks järgnev piiblisalm: „Heida Issanda peale oma koorem, ja Tema hoolitseb sinu eest; Ta ei lase iialgi kõikuda õiget!“ Rohkeid Taevaisa õnnistusi uueks eluaastaks soovib Tartu Maarja kogudus.

TIINA VÕSU - "Veereta Jehoova peale oma tee ja looda tema peale, küll ta toimetab kõik hästi!" Nõnda julgustab Laul 37-6. Rõõmsat sünnipäeva ja head uut eluaastat soovib Raili.

Head sõbrad TARMO UTNO ja GERLI KOUADIO - Jumala arm ja heldus olgu teiega uue eluaasta igal päeval. Issand mõtleb teie peale. Õnnistusi soovib Saue Kristlik Vabakogudus.

LIIVI MURUMETSale, MARKO OTTASEle
ja LIIBET KIRSile soovib õnnistatud sünnipäeva, palju tervist ja Jumala hoidmist Kambja kogudus.